2321402030 ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 49, Θεσσαλονίκη kstavridis17@yahoo.gr
 
 
 
 
 
 
 
Βιογραφικό
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ | Αγγειοχειρούργος Θεσσαλονίκη

Ο κύριος Σταυρίδης Κυριάκος είναι ένας εξαιρετικός ιατρός με εξειδίκευση στην Αγγειολογία και στην Αγγειοχειρουργική. Έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξαιρετικό βαθμό πτυχίου 7,56.

Η εκπαίδευσή του στην Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ – ΓΝ Παπαγεωργίου τον καθιστά έμπειρο στην αντιμετώπιση ευρέος φάσματος αγγειακών παθήσεων. Αντιμετωπίζει ανευρύσματα της αορτής και των αρτηριών, περιφερική αγγειοπάθεια και στενώσεις των αρτηριών των κάτω άκρων, στενώσεις των καρωτίδων που συνδέονται με εγκεφαλικά επεισόδια, περιπτώσεις διαβητικού ποδιού, φλεβική ανεπάρκεια και κιρσούς, αλλά και θρομβώσεις και θρομβοφλεβίτιδες. Επίσης, αντιμετωπίζει περιπτώσεις νεφραγγειακής υπέρτασης και στενώσεις των νεφρικών αγγείων.

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
Εμπειρία και εξειδίκευση

Ο κος Σταυρίδης Κυριάκος έχει εξειδικευθεί στην αγγειοχειρουργική και αγγειολογία με ευρεία εμπειρία στην αντιμετώπιση διάφορων αγγειακών παθήσεων. Έχει αποκτήσει γνώση και δεξιότητες σε ποικίλες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των ενδαγγειακών προσεγγίσεων, και διαρκώς ενημερώνεται για να εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Από την ολοκλήρωση της ειδικότητάς του, εργάζεται στην Α΄ Χειρουργική Κλινική, έχοντας τον ρόλο του Ακαδημαϊκού Υπότροφου. Εκτός από την κλινική εργασία, συμμετέχει και σε ερευνητικά, εκπαιδευτικά και οργανωτικά καθήκοντα. Επίσης, βρίσκεται υπό υποψηφιότητα για διδακτορικό δίπλωμα ιατρικής στο Α.Π.Θ.

Πέραν εργασίας του στην Α' Χειρουργική Κλινική, δραστηριοποιείται και στον ιδιωτικό τομέα, διατηρώντας ιατρείο στις πόλεις Θεσσαλονίκη και Σέρρες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περίθαλψη των ασθενών. Επιπλέον, συνεργάζεται με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και την κλινική "Άγιος Λουκάς" στη Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας στην προώθηση της ιατρικής πρακτικής και παρέχοντας αξιόπιστη φροντίδα στους ασθενείς του.

 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Συνέπεια και επαγγελματισμός

Ο ιατρός Σταυρίδης Κυριάκος διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του και την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχει στους ασθενείς του. Ο επαγγελματισμός του αντικατοπτρίζεται στην εκτενή εκπαίδευσή του και στην συνεχή ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της αγγειοχειρουργικής. Επίσης ιατηρεί έντονο ενδιαφέρον για τα νέα επιστημονικά ευρήματα και τις τελευταίες θεραπευτικές τεχνολογίες, προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους ασθενείς του.

Ο αγγειοχειρούργος - αγγειολόγος Σταυρίδης Κυριάκος φροντίζει να αντιμετωπίζει τους ασθενείς του με εξαιρετική προσοχή και αφοσίωση. Η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχει δεν περιορίζεται μόνο στη διάγνωση και τη θεραπεία των αγγειακών παθήσεων, αλλά επεκτείνεται στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας και υποστήριξης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Καλέστε μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται και κλείστε το ραντεβού σας άμεσα στο ιατρείο μας στην Θεσσαλονίκη ή στο υποκαταστημά μας στις Σέρρες.